LIEVE VRIENDEN VAN RADIO PANNEKOEK,
GRAAG JULLIE AANDACHT VOOR HET VOLGENDE.

RADIO PANNEKOEK VERKEERT IN ZWAAR WEER
We kunnen er even niet meer omheen. Niet alleen zijn we nog steeds verplicht dicht te blijven door de aanhoudende maatregelen. Ook krijgen we niet de passende steun waar wij wel recht op hebben als startende onderneming. Het resultaat is dat we ondanks een bezorgservice en loket onze lasten niet langer meer kunnen dragen/betalen.

GEEN PASSENDE STEUN? HOE KAN DAT DAN?
Op dit moment krijgen horecaondernemingen steun bij het betalen van hun vaste lasten en hun vaste personeel. Die steun wordt berekend vanuit omzetverlies ten opzichte van referentiekwartalen uit het verleden. Voor startende ondernemingen (die tijdens de corona crisis zijn opgestart) gelden andere steunpakketten en referentiekwartalen. Doordat wij bij de start van Radio Pannekoek een eerder opgezette, stilstaande bedrijfsvorm hebben gebruikt die al eerder was opgezet, vallen wij niet onder die regeling. Om die reden moeten we referentiekwartalen opgeven waarin we nooit open zijn geweest. Geen omzetverlies betekent geen steun… zo simpel is het, al is het enorm vervelend want we zijn immers open gegaan in juli 2020.

ALLES UIT DE KAST GEHAALD
We zijn dan ook om die reden zowel vorig jaar als deze winter vol energie doorgegaan met een bezorgservice en loket aan de zaak, maar we hebben de afgelopen zomer door alle maatregelen niet het vet op de botten kunnen kweken dat we nodig hadden voor nog zo’n winter. De omzetten van nu zijn ondanks onze effort helaas niet genoeg om onze lasten te betalen. Daarnaast krijgen we nog steeds vanuit het RVO (Rijksdienst voor Ondernemers) te horen dat er geen maatwerk mogelijk is om naar onze casus te kijken. 


MAAR WAT ALS JULLIE SNEL WEER OPEN KUNNEN?
We verwachten dat als de horeca weer open mag, dat nog steeds onder strenge voorwaarden zal zijn. Alleen normale omzetten kunnen ons helpen het gat te dichten. Aangepaste openingstijden van 12:00 – 19:00 en met 1,5 m afstand keren het tij niet. Daarom hebben we dus alsnog jullie hulp nodig.

JIJ KUNT ONS HELPEN!
We willen niet met een opgeheven hand om hulp vragen maar hebben wat verzonnen waarbij jullie ons uit de brand kunnen helpen, zonder dat we jullie louter vragen om een donatie. Een manier waarop wij nu de winter kunnen overleven zodat we in het voorjaar, wanneer de maatregelen hopelijk weer afnemen, jullie weer kunnen geven wat we zo graag doen; gezelligheid, lekker eten en vette activiteiten.

NOEM HET EEN VOORVERKOOP.
Het idee is simpel. Jij hebt nu de kans om ons de winter door te helpen door op voorhand je gezellige diner of borreltje bij Radio Pannekoek af te rekenen. In ruil daarvoor ontvang je een dinerbon die je vanaf april vrij kunt verzilveren. Wanneer jij wilt, want hij is een heel jaar lang geldig.

DOELSTELLING(EN)
Onze doelstelling is om €20.000,- euro op te halen. Daarmee komen we een heel eind. We gebruiken de opbrengst om lasten zoals de huur, energie en ons personeel te kunnen betalen. Dat zijn kosten waar we normaliter steun voor zouden ontvangen maar die we dus niet krijgen. We willen onze doelstelling halen voor het einde van de maand januari.

VOOR WELK BEDRAG HELP JIJ?
Je kunt ons al helpen vanaf €25,00, maar hoeveel je uiteindelijk uit wilt geven is geheel aan jou. We zijn overal blij mee. Zoals gezegd; het is een tegoedbon die je gebruikt om je rekening mee te betalen. 


TOCH DONEREN?
Wil jij ons gewoon financieel steunen zonder dat je daarvoor iets terug wilt? Dat kan natuurlijk ook. Je kan dan alsnog een dinerbon op onze website aanschaffen zonder deze in te leveren, of je geeft de bon aan iemand als cadeau.

BEDRIJFSBORREL!
Niet alleen particuliere vrienden kunnen ons een duw in de goede richting geven. Ook bedrijven zijn van harte welkom om hun bedrijfsborrel bij Radio Pannenkoek te komen doen. We zijn de perfecte locatie waar jij en je collega’s of personeel lekker een middag/ avond kunnen vertoeven en we leggen je helemaal in de watten.


LEGENDS VAN PANNEKOEK
Na deze campagne vereeuwigen we alle namen van de legends die ons deze winter door hielpen op een groot bord aan de muur.  Zo zullen we nooit zullen vergeten wie voor ons in de bres sprongen tijdens deze lastige periode.

ZIJN ER RISICO’S?
Heb je vragen betreffende mogelijk risico’s? Neem dan gerust contact met ons op via info@radiopannekoek.nl. We beantwoorden maar al te graag al je vragen.