Hallo!

Wij zijn Radio Pannekoek. Een pannenkoekenhuis anno 2020, radiostation & bar in de mix! Gevestigd op het prachtige terrein van STEK aan de Veilingkade in Breda hebben we een gemoedelijke hang-out waar je kunt genieten van veel meer dan alleen pannenkoeken

Sit back, relax en geniet!

Drink een biertje aan de bar, geniet van onze heerlijke lunch, diner en borrelkaart, en luister naar de lekkerste muziek. Ook als je wat te vieren hebt zijn we de perfecte locatie! We hebben een super toffe crew en gaan hele leuke dingen doen de aankomende tijd!

RDPK - REC,PLAY,STOP_Tekengebied 1

Verhuur 

Op zoek naar een locatie voor jouw huwelijk, (verjaardags-)feest, of andere festiviteiten? Radio Pannekoek is dé ideale locatie voor jouw event. De speelse uitstraling en creatieve omgeving van Radio Pannekoek geeft jou feest een unieke vibe. Wil je wat serieuzers? Dat kan: Radio Pannekoek leent zich ook perfect voor bedrijfsevenementen zoals vergaderingen, product presentaties of creatieve sessies. Onze locatie is verre van standaard! Ga eens lekker buiten de gebaande paden, want dat kan hier. Benieuwd naar hoe onze locatie bij jou wensen past? Stuur ons een e-mail via info@radiopannekoek.nl dan plannen we een kopje koffie, of een biertje met je in. 

Op zoek 

RDPK - REC,PLAY,STOP_Tekengebied 1

Volg ons!