Muziek

Muziek is de basis, het beslag, the ‘key ingrediënt’, van ons recept. Zonder muziek waren we er niet of nooit geweest en daarnaast is het de maïzena tussen ons allen. Onze gasten brengen je een mooi scala aan genres waarvan je kunt smullen.

Het Culturele landschap

Naast muziek praten we aan onze studio bar graag over culturele zaken die ons aan het hart gaan. De nachtcultuur, evenementen in de stad en het land, ontwikkelingen in de evenementenbranche of politieke keuzes.

Podium voor creatieve initiatieven

Muziekcollectieven, festivalorganisatoren, cultuurcentra en andere artistiekelingen die graag geschiedenis willen schrijven krijgen bij ons een kans om dat te doen. We faciliteren alles wat nodig is om hun publiek te bereiken.

Ontwikkeling van talent

Of het nu om DJ’s gaat, mensen met een passie voor het maken van radio, tech-nerds of journalisten in spé. De mensen met wie we werken zijn ambitieus, getalenteerd en willen zichzelf ontplooien. De lat ligt hier zo hoog als je zelf wilt!

Vleugje humor

Onder het mom “lekker geflipt!’, blijven we bij Radio Pannekoek trouw aan de Brabantse dosis humor en drang naar gezelligheid. Er moet immers gewoon gelachen worden natuurlijk!

INFO@RADIOPANNEKOEK.NL

VEILINGKADE 9B, BREDA (STEK)